آدمهای بزرگ، آدمهای رازآلود، آدمهای دور، آدمهایی که دیری میگذرد از رفتنشان و آمدن مردی شبیه آنها دور مینماید. آنها را کجا میتوان شناخت؟ از قصههایی که برایشان نوشتهاند، ترانههایی که در وصفشان سرودهاند و مرثیههایی که در رثایشان خواندهاند؟! آدمهایی به قدر او بزرگ سینه به سینه نقل میشوند تا، تا آخر تاریخ ملاک سپیدی و سیاهی بمانند. آن کس که به آنها آری گفت، سپید میماند و آنکه گفت نه، تا همیشه سیاه.
عمار یاسر
«عمار از سرتا پا سرشار از ایمان است و توحید با گوشت و خون او آمیخته.» این جمله را پیامبر(ص) برای او گفت وقتی پدر و مادرش زیر شکنجههای مشرکین مکه شهید شدند؛ اولین شهیدان راه پیامبر. بعدها پیامبر(ص) به او گفت: «تو نمیمیری تا وقتی که گروه ستمگر و منحرف از حق تو را بکشد. آخرین توشه تو از دنیا، جرعهای شیرین است.» جرعه شیرین او، جنگیدن در رکاب علی(ع) بود.مرکز مشاوره آنلاین
بعد از مرگ پیامبر(ص) عمار تا زمانی که علی(ع) با خلفای بعد از او بیعت نکرد، دست به بیعت نبرد. او که در جنگ صفین از فرماندهان سپاه علی(ع) بود، به دستور معاویه به شهادت رسید.
میثم تمار
امیرالمومنین علی(ع) گفته بود: «در سینهام رازهایی است که هرگاه فراخنای سینهام احساس تنگی میکند، زمین را با دست میکنم و راز خویش را با زمین در میان میگذارم.» نوشتهاند میثم خرمافروش محرم این اسرار علی(ع) بود.
میثم برای دیدار حسینبن علی(ع) به مکه رفت که امام حسین(ع) پیش از رسیدن او مکه را به مقصد کربلا ترک کرده بود. میثم به کوفه بازگشت، در حالی که پیش از رسیدن او فرمان دستگیریاش صادر شده بود.
عبیدالله او را بازداشت کرده و از او خواست به علی(ع) ابراز بیزاری کند و او چنین نکرد و آنقدر در مدح علی(ع) سخن گفت تا عبیدالله دستور داد زبانش را ببرند و اینگونه بالای دار به شهادت رسید.
قنبر
قنبر سالها در خانه(ع) خدمت میکرد. سالها بعد از شهادت علی(ع)، حجاج یوسف، تعداد زیادی از یاران او را تنها به دلیل عشقی که به علی(ع) داشتند، به قتل رساند. قنبر یکی از همانها بود.
حجاج، قنبر را خواست و گفت: باید از دین علی(ع) برائت بجویی. قنبر پاسخ داد: آنگاه که بیزاری جستم، آیا دینی بهتر از دین علی(ع) داری؟ حجاج گفت: چه حالی داری وقتی گردنت را زدم؟ پاسخ داد: من سعادتمند میشوم.
منبع: مرکز مشاوره و روانشناسی ایران-مرکز مشاوره آنلاین:شخصیت متفاوت آدمها
:: برچسبها:
تست شخصیت ,
شخصیت متفاوت آدمها ,
شخصیت انسان ,
:: بازدید از این مطلب : 978
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0